به گزارش ایبِنا؛ بسیاری از مردم در طول شبانه روز از طریق کارتخوان فروشگاهی اقدام به خرید و فروش کالا و خدمات میکنند. یکی از آمارهای قابل تأمل که در گزارش اخیر شاپرک قابل مشاهده است، میزان پراکندگی مبلغی تراکنشها از طریق ابزار کارتخوان فروشگاهی به عنوان یکی از سه ابزارهای پذیرش شبکه است.
بر این اساس در گزارش مردادماه شاپرک، ابتدا به تقسیم بندی دامنه مبلغی تراکنشهای زیر پرداخته شده است؛
۱- زیر ۵۰,۰۰۰ ریال
۲- بین ۵۰,۰۰۱ تا ۲۵۰,۰۰۰ ریال
۳- بالای ۲۵۰,۰۰۰ ریال
درصد تعداد تراکنش ها با استفاده از ابزار کارتخوان
در ادامه آمار منتشر شده، با اشاره به سهم ۴.۵۳ درصدی تراکنشهای مانده گیری از کل تراکنشهای ابزار کارتخوان فروشگاهی تاکید شده است: در مردادماه امسال، بیشترین تعداد تراکنشهای ابزار کارتخوان فروشگاهی دارای مبلغی بین ۵۰,۰۰۱ تا ۱۵۰,۰۰۰ ریال بوده است.
همچنین ۱۳.۹۴ درصد تعداد تراکنشهای ابزار کارت خوان فروشگاهی، مبلغ زیر ۵۰,۰۰۰ ریال را داشتهاند. ۳۶.۶۸ درصد تراکنشهای ابزار کارتخوان فروشگاهی نیز در بازه مبلغی ۵۰,۰۰۱ تا ۲۵۰,۰۰۰ ریال بودهاند و در نهایت ۴۴.۸۵ درصد تراکنشها با مبلغ بالای ۲۵۰,۰۰۰ ریال انجام گرفتهاند.
بیشترین تعداد تراکنش برای کدام بازه مبلغی است؟
اما در بخش دیگر این گزارش به تعداد تراکنشهای کارتخوان در بازه های بالا، پرداخته است. به گونه ای که در مردادماه ۱۴۰۰ تعداد تراکنشهای با مبلغ زیر ۵۰,۰۰۰ ریال در ابزار کارتخوان فروشگاهی برابر با ۳۹۷,۴۲۳,۲۲۳ عدد تراکنش بوده است.
همچنین تعداد تراکنشهای با مبلغ بین ۵۰,۰۰۱ ریال و ۲۵۰,۰۰۰ ریال برابر با ۱,۰۴۵,۴۹۱,۳۹۳ عدد تراکنش بوده و کل تعداد تراکنشهای با مبلغ بالای ۲۵۰,۰۰۱ ریال برابر با ۱,۲۷۸,۶۰۴,۳۷۷ عدد تراکنش میباشد.
با توجه به نمودار دامنه مبلغی ابزار کارتخوان فروشگاهی میتوان بیان نمود که نزدیک به ۹۱.۹۹ درصد تراکنشهای ابزار پذیرش کارتخوان فروشگاهی دارای مبلغ کمتر از ۵ میلیون ریال میباشد.